Concert pascal
MOPAN Suceava

Mihai Constantinescu împlinește astăzi, 4 ianuarie, vârsta de 73 de ani și este la fel de popular ca în tinerețe. A lansat șlagăre nemuritoare, a trecut prin cumpene mari cu sănătatea, dar acestea sunt nimic pe lângă evenimentele uluitoare din viața amoroasă, notează click.ro.

“Sus în deal”, “Maria”, “O lume minunată”, “Iubiţi şi câinii vagabonzi” sunt doar câteva dintre melodiile lui Mihai Constantinescu, pe care le fredonăm şi azi, indiferent de generaţie. Iată că, pe cât de iubit a fost Mihai ca artist, pe atât de iubit a fost şi ca bărbat. Femeile lui Mihai Constantinescu sunt toate superbe şi majoritatea fac parte, evident, tot din lumea artistică. Mihaela Constantinescu, Anastasia Lazariuc şi Simona Secrier sunt cele mai cunoscute nume din palmaresul amoros al lui Mihai Constantinescu. Logodiţi din 2010, solistul s-a căsătorit anul trecut cu Simona Secrier (48 de ani), una dintre fostele membre ale trupei Etno. A rămas în relaţii bune şi cu fosta soţie, Mihaela Constantinescu, de care a divorţat în 2003, dar alături de care a mai continuat să locuiască, până în 2008. Vraja şi iubirea dintre cei doi s-a rupt într-o zi din anul 1990, când Mihaela Constantinescu a venit acasă şi a găsit-o în pat, lângă Mihai, pe nimeni alta decât pe Anastasia Lazariuc. Solista de peste Prut devenise febleţea solistului şi abia peste ani cei doi au recunoscut că între ei a fost ceva mai mult decât o colaborare profesională, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mihai-constantinescu-implinit-73-de-ani-adevarul-despre-cum-fost-prins-pat-cu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava