MOPAN Suceava

Pentru toată munca pe care a depus-o în cei 26 de ani de carieră, Mihai Morar a fost premiat la gala „Nu există nu se poate”, organizată de „zâna surprizelor”, Andreea Marin. Jurnalistul a primit trofeul pentru cel mai apreciat podcast din mediul online. Acesta a urcat pe scenă alături de alți 19 oameni valoroși ai țării noastre, care au demonstrat că pot realiza tot ceea ce își doresc cu multă trudă și dedicare. Mihai Morar a dovedit că nu există „nu se poate” prin faptul că mereu și-a văzut de treaba sa, lucru pe care l-a transformat în principiu de viață. Reporterii Click! au reușit să îi fure câteva minute, iar realizatorul le-a oferit un interviu de suflet.

Click!: Care sunt cele mai importante lecții pe care le-ai transmis fetelor tale?

Mihai Morar: Cred că transmitem degeaba lecții prin viu grai sau în scris. Eu le-am mai scris scrisori și când s-au născut și când au împlinit diferite vârste. Ceea ce rămâne este prezența părinților în viața copiilor, adică din orele alea de prezență învață copiii. Ei au nevoie de dragoste, de hrană, de educație și să fii acolo între ei, cel mai mult dintre toate astea. Asta este singura lecție pe care pot să i-o dau unui părinte, să fie acolo indiferent de ce s-ar întâmpla cu copilul că e o notă proastă, că nu reușește la un examen. N-a fost cazul fetelor mele până acum, dar cu siguranță și ele vor trăi dezamăgiri și cu siguranță și ele vor greși și atunci trebuie să fii lângă copii.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/mihai-morar-dezvaluiri-emotionante-despre-familie-2357819.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava