Concert pascal
MOPAN Suceava

Mihai Trăistariu este întotdeauna pe listă când vine vorba de Revelioane! Solistul a întrat, deja, în febra filmărilor. Săptămâna trecută, acesta a stat două zile non-stop în platoul unde se înregistrează Revelionul găzduit de Antena Stars! Trăistariu a dat din casă și spune că Antena nu mai face marele Revelion fără Dan Negru, plecat la concurență, la Kanal D. Petrecerea s-a mutat, deocamdată, la Antena Stars, potrivit click.ro.

„Am filmat două zile neîntrerupt pentru Antena Stars! Nu știu, însă, dacă Antena mai face ceva după plecarea lui Negru! Am auzit zvonuri că nu s-ar mai face pentru că nu mai e Dan Negru! Sau, poate, vor face alt format! Cert e că a preluat Antena Stars Marele Revelion! Noi am filmat cu toții, au fost toți artiștii acolo, pentru Antena Stars. Andreea Bănică este prezentatoare. Acum, așteptăm ca și celelalte televiziuni să ne cheme. Sunt vreo cinci televiziuni care organizează Revelioane!”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru Click!

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/mihai-traistariu-nu-cred-ca-se-mai-face-2217191.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava