Concert pascal
MOPAN Suceava

Mike Shinoda a organizat pentru fanii trupei Linkin Park o audiţie live a albumului ‘One More Light Live’, vineri, 15 decembrie, în ziua lansării LP-ului, însă a părăsit foarte devreme ‘petrecerea’, pentru că nu a mai putut asculta vocea regretatului său coleg, Chester Bennington.

Cântăreţul în vârstă de 40 de ani a postat pe Instagram un mesaj, imediat după petrecere, în care a explicat, potrivit contactmusic.com: „Am organizat o petrecere de audiţie live a noului album, astăzi, pe Instagram. Am plecat devreme şi nu am oferit niciun motiv. Să fiu sincer, am făcut-o pentru că îmi este foarte greu să ascult vocea lui Chester atât de mult timp. Sunt bine, am vrut doar să ştiţi. Vă mulţumesc pentru înţelegere.”

Chester s-a sinucis în iulie 2017 – după ce trupa a terminat albumul – la vârsta de 42 de ani. Într-o declaraţie oficială, membrii grupului au spus, înainte de lansarea materialului discografic: „Dedicăm acest album live fratelui nostru Chester, care şi-a pus inima şi sufletul în ‘One More Light’. După ce am terminat de înregistrat piesele pentru disc, am glumit cu Chester că – din moment ce a avut atât de multe performanţe uimitoare în studioul de înregistrări – a ridicat foarte sus ştacheta şi va fi foarte greu să producem acea chimie pe scenă, de fiecare dată. Deloc surprinzător, dar a acceptat provocarea. (…) Chester a fost unic, pasional, foarte generos, sensibil, optimist, amuzant şi bun. Cu vocea sa a reuşit să transforme durerea într-o stare de bine absolută; să transforme totul în artă; să transforme pasiunea în legături. Dedicarea sa de a aduce la viaţă aceste cântece a fost extraordinară şi a reuşit. Pentru cei care au participat la acest turneu în persoană, vă mulţumim. Pentru cei care nu au putut, sperăm ca acest album live să vă poată arăta puţin cât de magice au fost aceste show-uri pentru noi şase.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava