Concert pascal
MOPAN Suceava

Mike Shinoda îşi doreşte ca în trupa Linkin Park să fi fost o situaţie „Brian Johnson/Bon Scott”, în care Bon l-a desemnat pe Brian succesor al său în trupa AC/DC, după moartea sa.

Rapperul nu este sigur de ce se va întâmpla cu trupa în viitor şi a spus, potrivit contactmusic.com, că îşi doreşte ca Chester Bennington să fi vorbit cu un cântăreţ care să îi fi luat locul, după moartea sa. „Îmi doresc să ne fi aflat într-o situaţie de genul Brian Johnson/Bon Scott, unde cel mai bun prieten al nostru, care a cântat cu noi, dar a decedat, să fi spus: ‘Acesta este tipul care să mă înlocuiască’, iar noi să acceptăm pur şi simplu, pentru că ni l-a recomandat prietenul nostru şi pentru că ne-ar fi făcut plăcere să petrecem timp cu el, şi pentru că ne-am fi dorit să cântăm cu el. Asta nu s-a întâmplat cu adevărat nimănui. Asta nu ni s-a întâmplat nouă.”, a declarat muzicianul, conform sursei citate.

Mike a mărturisit că încă „nu există răspunsuri” la întrebarea dacă Linkin Park va continua în absenţa lui Chester. Întrebat în timpul unei emisiuni radio despre viitorul trupei, el a spus: „Nu ştiu. Asta este întrebarea de un milion de dolari, nu? Şi, din nefericire, după cum am mai spus, nu există răspunsuri în acest moment. Ar fi fost minunat dacă erau. Ar fi fost foarte uşor.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava