MOPAN Suceava

Controversata cântăreață Miley Cyrus va cânta cu ‘regina muzicii pop’, Madonna, pe 29 ianuarie, în cadrul binecunoscutei serii de evenimente MTV ‘Unplugged’, informează contactmusic.com.

”Performanța va arăta o parte mai sensibilă a lui Miley și invitații surpriză cu care va cânta vor reinventa piesele care i-au definit cariera, inclusiv câteva dintre cele incluse pe cel mai controversat album al său, ‘Bangerz’. Miley și fanii ei au avut mereu o conexiune intimă și directă prin intermediul muzicii și personalității sale, iar scena ‘Unplugged’ va fi platforma perfectă pentru ea, pentru a le arăta celor ce o privesc care sunt sursele sale de inspirație și pasiunile ei.”, au scris cei de la MTV, potrivit sursei citate.

Artista în vârstă de 21 de ani s-a comparat în repetate rânduri cu Madonna și crede că amândouă împărtășesc aceeași dragoste pentru tot ceea ce este controversat și presupune riscuri.

”Noaptea trecută, discutam despre unele show-uri de-ale Madonnei și mi-am spus: ‘La un moment dat, totul devine irelevant.’ De exemplu, nimeni nu se mai gândește la reprezentația ei de la VMA, când a cântat ‘Like a Virgin’. Asta devine doar un standard, toată lumea spune: ‘Oh, asta o caracterizează pe ea.’ Așa că, simt că reprezentația mea de la VMA a devenit un fel de etichetă pentru mine, iar apoi dacă fac altceva, toată lumea spune: ‘Miley a fost foarte cuminte în seara aceasta.’”, a declarat Miley în cadrul unui interviu anterior.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava