Concert pascal
MOPAN Suceava

Controversata cântăreață Miley Cyrus va cânta cu ‘regina muzicii pop’, Madonna, pe 29 ianuarie, în cadrul binecunoscutei serii de evenimente MTV ‘Unplugged’, informează contactmusic.com.

”Performanța va arăta o parte mai sensibilă a lui Miley și invitații surpriză cu care va cânta vor reinventa piesele care i-au definit cariera, inclusiv câteva dintre cele incluse pe cel mai controversat album al său, ‘Bangerz’. Miley și fanii ei au avut mereu o conexiune intimă și directă prin intermediul muzicii și personalității sale, iar scena ‘Unplugged’ va fi platforma perfectă pentru ea, pentru a le arăta celor ce o privesc care sunt sursele sale de inspirație și pasiunile ei.”, au scris cei de la MTV, potrivit sursei citate.

Artista în vârstă de 21 de ani s-a comparat în repetate rânduri cu Madonna și crede că amândouă împărtășesc aceeași dragoste pentru tot ceea ce este controversat și presupune riscuri.

”Noaptea trecută, discutam despre unele show-uri de-ale Madonnei și mi-am spus: ‘La un moment dat, totul devine irelevant.’ De exemplu, nimeni nu se mai gândește la reprezentația ei de la VMA, când a cântat ‘Like a Virgin’. Asta devine doar un standard, toată lumea spune: ‘Oh, asta o caracterizează pe ea.’ Așa că, simt că reprezentația mea de la VMA a devenit un fel de etichetă pentru mine, iar apoi dacă fac altceva, toată lumea spune: ‘Miley a fost foarte cuminte în seara aceasta.’”, a declarat Miley în cadrul unui interviu anterior.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava