MOPAN Suceava

În perioada 1-3 martie 2017 va avea loc, la Varșovia, Reuniunea miniștrilor responsabili cu politica de coeziune din statele Vișegrad + 4 în vederea asumării documentului de poziție comun privind politica de coeziune post-2020.

Documentul de poziție a fost inițiat spre negociere de către președinția poloneză a Grupului Vișegrad, apoi negociat la nivel tehnic de reprezentanții celor opt state. În cadrul acestei conferințe la nivel înalt urmează a fi semnat la nivel politic de către miniștrii responsabili cu implementarea politicii de coeziune.

Pentru a veni în întâmpinarea preocupărilor Comisiei Europene privind politica de coeziune post-2020, Președinția Grupului Vișegrad (Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia) a organizat reuniuni periodice pentru statele membre acestui grup, la care a invitat și Bulgaria, Croația, România și Slovenia (V+4). Reuniunile au vizat coagularea unei poziții comune a acestor state vizavi de orientările generale privind politica de coeziune post-2020.

Din partea României, documentul de poziție comun privind politica de coeziune post-2020 va fi semnat de doamna Rovana Plumb, ministru delegat pentru fonduri europene, care va conduce delegația României.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
PNL - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava