Concert pascal
MOPAN Suceava

Minodora (44 de ani) a fost ca o carte deschisă în podcastul „În Oglindă”, realizat de Mihai Ghiță, și difuzat pe Youtube. A vorbit despre neajunsuri, despre copilărie, despre absența tatălui, dar și despre ralațiile ei amoroase. Minodora are acum o căsnicie fericită, dar a recunoscut că a suferit din dragoste, mai ales după ce a fost înșelată, potrivit click.ro.

Minodora și soțul ei, Liviu, s-au căsătorit în 2009 și au avut o nuntă de vis. Tot în același an a venit pe lume și fiul lor, Marco. Însă până în acel moment, viața sentimentală a solistei era legată de numele unui coleg de breaslă, și anume Cătălin Arabu, cu care Minodora a avut o relație vreme de 5 ani. S-au despărțit, deși erau logodiți, iar acum solista a spus și care au fost motivele acelei rupturi. În dialog cu realizatorul Mihai Ghiță, artista a recunoscut că a fost înșelată și că a suferit mult după despărțire.

Mihai Ghiță: Ai fost cunoscută și singură, dar și alături de un coleg de scenă. Ați cunoscut împreună succesul. Este vorba despre Cătălin Arabu. Ce s-a întâmplat cu acea relație? A fost una pentru scenă? Ai fost fericită și în rest, alături de el?

Minodora: Da, a fost o relație frumoasă, nepotrivire de caracter, efectiv. Dacă ideile nu coincid, nu putem conviețui. Dacă după o perioadă de timp nu vezi viața în același fel, nu e ok.

Poți să fii specifică? Unde v-ați blocat?

Ne blocam la prea mult. De exemplu, prea multă prietenie cu cutare și cu cutare și cu cutare. Eu sunt omul măsurii și merg pe următoarea idee: în viață trebuie să ai o limită. În orice. Iar el nu prea avea măsură. Și existau disensiuni, discuții.

Citește articolul complet și vezi VIDEO pe: https://click.ro/primetime/video-minodora-adevarul-despre-iubirea-cu-catalin-589244.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava