Concert pascal
MOPAN Suceava

În timp ce traversa  regulamentar strada pe o trecere de pietoni din orașul Vicovu de Sus, o minoră de 12 ani din localitate, a fost acroşată de un autoturism al cărui conducătorul auto a oprit și a purtat o discuţie scurtă cu victima, după care, a părăsit locul accidentului iar minora s-a deplasat la școală, fără a sesiza cadrele didactice despre eveniment.
Ulterior după ce a ajuns la domiciliu, minora a relatat cele întâmplate părinților care au sesizat evenimentul prin „S.N.U.A.U. 112”, solicitând intervenţia unei ambulanţe.
Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Astfel, în urma activităților întreprinse de polițiști, s-a reuşit identificarea autoarea accidentului rutier, ca fiind o tânără de 22 de ani, din comuna Putna, care a recunoscut fapta comisă.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural.

Minoră de 12 ani acroșată de o mașină pe o trecere de pietoni din Vicovu de Sus. Șoferița a părăsit locul accidentului, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava