• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În timp ce traversa  regulamentar strada pe o trecere de pietoni din orașul Vicovu de Sus, o minoră de 12 ani din localitate, a fost acroşată de un autoturism al cărui conducătorul auto a oprit și a purtat o discuţie scurtă cu victima, după care, a părăsit locul accidentului iar minora s-a deplasat la școală, fără a sesiza cadrele didactice despre eveniment.
Ulterior după ce a ajuns la domiciliu, minora a relatat cele întâmplate părinților care au sesizat evenimentul prin „S.N.U.A.U. 112”, solicitând intervenţia unei ambulanţe.
Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Astfel, în urma activităților întreprinse de polițiști, s-a reuşit identificarea autoarea accidentului rutier, ca fiind o tânără de 22 de ani, din comuna Putna, care a recunoscut fapta comisă.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural.

Minoră de 12 ani acroșată de o mașină pe o trecere de pietoni din Vicovu de Sus. Șoferița a părăsit locul accidentului, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava