Concert pascal
MOPAN Suceava

O femeie din Ucraina a adus pe lume, în gara din Kiev, o fetiță. Impresionantul eveniment s-a întâmplat în timp ce Capitala se afla sub asediul bombardamentelor, notează click.ro.O ucraineancă a dat naștere unei fetițe în gara din Kiev, spațiu folosit de cetățeni ca adăpost antirachetă.

Ucrainienii sunt la limita disperării, iar cei care nu au reușit să evacueze Capitala s-au refugiat în gara din Kiev. Fiecare personă a reușit să ia cu sine doar strictul necesar, iar unii și-au adus și animalele de companie, pe care nu au suportat să le lase în urmă. Printre cetățenii care se adăpostesc în gara din Kiev se află și o femeie care a dat naștere aseară unei fetițe sănătoase, pe care o va boteza Mia. Copila a venit pe lume în unul dintre cele mai critice momente din istoria Ucrainei. În timp orașul cădea pradă distrugerii în masă cauzate de război, în spațiul subteran al unei stații de metrou din Kiev, femeia dădea viață unui copil.

Tânăra de 23 de ani născut în condiții greu de imaginat. Țipetele gravidei au fost auzite de polițiștii ucrainieni care i-au sărit în ajutor. Ofițerul Mykola Shlapak și colegii săi i-au acordat primul ajutor femeii pentru a o ajuta să nască, apoi au transportat-o pe femeie la spital.

Jurnalistul Silviu Iliuță a postat pe paginile de socializare o imagine impresionantă cu micuța nou-născută, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/o-femeie-ucraineanca-a-nascut-in-gara-din-kiev-411921.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava