Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Click! vine cu o știre în exclusivitate despre cel mai nou cuplu din showbiz-ul mioritic, dar și internațional! Este vorba despre superba Daria Chimoiu și celebrul star de la Hollywood Nat Wolff, care s-au îndrăgostit la prima vedere și au rămas într-o relație de iubire, după festivalul Ischia Global Film, care a avut loc, weekend-ul trecut, în Italia.

Superbul model internațional Daria Chimoiu a fost prezentă la festivalul Ischia Global Film, unde a fost însoțită de nu mai puțin celebra ei prietenă Cristina Belciu, o altă frumusețe mioritică. Cele două au făcut furori printre cei aflați la eveniment, însă cea care a luat lozul cel mare este Daria, care s-a cuplat cu faimosul Nat Wolff.

După zeci de fotografii, dansuri romantice și multe ore de socializare, modelul internațional român și actorul s-au cuplat, iar îmbrățișările și atingerile pătimașe au avut loc chiar în fața a sute de oameni. Cei doi s-au pozat și au postat imagini pe Instagram, însă în fotografiile nici vorbă de o legătură romantică.

Click! a aflat că cei doi și-au petrecut weekend-ul împreună în Italia, iar despărțirea a avut loc cu tristețe, căci Nat Wolff s-a întors în State, iar tânăra noastră româncă revine, cel mai probabil, pe plaiurile mioritice.

Citește mai multe, EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/modelul-international-daria-chimoiu-s-a-cuplat-cu-641027.html

Modelul internațional Daria Chimoiu s-a cuplat cu starul de la Hollywood Nat Wolff, prietenul Selenei Gomez, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava