Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunicat de presă: „Campania „Iulius Mall îţi aduce cât Moşul nu poate duce!”, desfăşurată în luna decembrie, la IULIUS MALL SUCEAVA, a fost cu noroc pentru un client, care, în Ajunul Crăciunului, a plecat acasă cu marele premiu: un autoturism Volkswagen Polo oferit de Auto Mitric.

Clientul se numeşte Papuc – Grigore Paul, este din Suceava, are 38 de ani, este de meserie frigotehnist şi a făcut cumpărături din hipermarketul Auchan. „IULIUS MALL mi-a dăruit cel mai frumos cadou primit vreodată, mai ales că este pentru prima oară când câştig un premiu atât de valoros. Mă voi bucura de maşină împreună cu familia”, a declarat Papuc – Grigore Paul.

În decembrie, cei care au făcut cumpărături din magazinele IULIUS MALL au participat la tombola de Crăciun, care a recompensat clienţii cu mii de premii: electrocasnice Philips, vouchere de cumpărături, cozonaci aromaţi, bomboane de pom şi băuturi răcoritoare.

Şi în 2013, IULIUS MALL îi aşteaptă pe bucovineni cu evenimente speciale, concursuri cu premii şi cele mai bune preţuri!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava