MOPAN Suceava

Paul Ciuci – solistul trupei Compact – se implică, alături de alţi 13 artişti din industria muzicală românească, în campania umanitară “Nu ești singur pe lume”, lansată în luna decembrie de postul de radio Europa FM.

Cei 14 artiști interpretează imnul acestei campanii – “E soare și pe strada ta”, piesă compusă de Petru Călinescu, fiul actorului Florin Călinescu. Europa FM a văzut în aceste nume din muzica autohtonă, printre care se numără Monica Anghel, Corina Chiriac, Gabriel Cotabiță, Loredana, Andra şi Toni Șeicărescu, ambasadori ai campaniei, considerând că artiştii implicaţi îi pot mobiliza pe români să-şi ajute semenii aflaţi în situaţii dificile.

Melodia, care poate fi ascultată online la adresa http://youtu.be/tTTd5sD0NnM, va fi difuzată de Europa FM pe tot parcursul anului 2013, campania urmând să se deruleze pe întreg anul viitor.

Paul Ciuci declară: “Am primit cu bucurie invitaţia de a cânta, alături de alţi artişti, imnul campaniei umanitare «Nu ești singur pe lume» şi sper din suflet ca această iniţiativă să-şi atingă scopul, respectiv să contribuie la susţinerea multor oameni aflaţi în suferinţă”.

Scopul campaniei este sprijinul, prin orice formă, al oamenilor aflați în situații limită și al comunităţilor izolate din ţară. Conform Europa FM, peste 6,6 milioane de români suferă de lipsuri materiale severe, dintr-un total de aproape 9 milioane care trăiesc în sărăcie sau riscă să ajungă în această situaţie.

În luna decembrie, Europa FM a realizat deja transporturi cu ajutoare în trei dintre localitățile vizate de campania “Nu ești singur pe lume”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava