Concert pascal
MOPAN Suceava

Cristina Cioran (46 de ani) și afaceristul Alex Dobrescu au trăit o poveste de iubire timp de doi ani, însă din cauza neînțelegerilor cei doi au ales, în urmă cu aproximativ un an și jumătate, să se despartă. Contactată de Click!, vedeta a mărturisit motivul pentru care nu își dorește să își refacă viața personală chiar dacă acum este singură.

„Diseară o să merg la o petrecere și cam atât. Nu sunt pregătită să încep o nouă relație pentru că nu sunt vindecată și nu știu ce urmează, din punct de vedere emoțional, cu persoana cu care o să fiu. Mi-am propus, pe viitor, să încerc să nu mă mai controlez ci să las lucrurile să se întâmple cum vrea Dumnezeu”, a declarat Cristina Cioran pentru Click!

Fosta prezentatoare de televiziune a mai mărturisit ce își mai dorește pentru perioada următoare: „Acum vreau să mă concentrez mai mult pe mine fără să mă mai gândesc în alte părți. Zilele astea am fetița, la mama, în vacanță, și mi-am propus cât nu este ea lângă mine, să mă plimb, să ies la film, să merg la estetician puțin…să mă ocup puțin de mine.”.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/motivul-pentru-care-cristina-cioran-nu-doreste-sa-2339845.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava