• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Excentrica Oana Zăvoranu va deveni, din primăvară, vedetă PRO TV cu acte, aşa că show-ul de dans în care va concura se anunţă de pe acum foarte efervescent. Revenirea în televiziune e o provocare şi pentru portofelul Oanei, însă are balta peşte. Numai pentru un zâmbet nou, de Hollywood, Zăvo a cheltuit 37.000 €, notează click.ro.

Se întoarce în trustul care i-a adus notorietatea, odată cu debutul ei în telenovela “Numai iubirea” (Acasă TV), în 2004. Din primăvară, Oana Zăvoranu (43 de ani) va dansa în ring, la PRO TV, alături de un coregraf profesionist, în show-ul realizat după formatul internaţional “Dancing with the stars”. În ultimii ani, Oana a fost prezentă mereu pe mi­cul ecran, însă în emisiuni mondene, în calitate de invitat care îşi punea viaţa pe tapet.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/motivul-pentru-care-oana-zavoranu-se-intoarce-televiziune-dupa-opt-ani

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava