• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Municipiul Rădăuţi va atrage în acest an fonduri europene pentru finanţarea unor proiecte promovate prin intermediul Grupului de Acţiune Local „GAL Urban”, a anunţat primarul Nistor Tătar care este şi preşedintele comitetului director al acestei structuri. El a arătat că bugetul GAL Urban Rădăuţi pentru anul 2018 este de 7 milioane de euro iar contractul de finanţare pentru proiectele propuse se va încheia în perioada imediat următoare .

Printre proiectele care vor fi demarate în acest an proiecte prezentate de managerul GAL Urban Rădăuţi, Florin Preda, se numără un program de curăţare, igienizare şi înfrumuseţare a zonelor marginalizate pentru o perioadă de 6 ani, amenajarea unui loc de joacă pentru copii, construirea unei grădiniţe şi a unui centru comunitar de resurse, granturi pentru antreprenorii locali, asigurarea de servicii de şcoală după şcoală pentru copiii defavorizaţi, creşterea ocupării în rândul grupurilor defavorizate prin asigurarea de servicii active personalizate de plasare pe piaţa forţei de muncă pentru şomerii necalificaţi sau alte persoane fără loc de muncă, asigurarea costurilor pentru transportul elevilor pe o durată de 6 ani.

Un proiect aparte îl reprezintă construirea de locuinţe sociale pentru persoanele defavorizate proiecte în valoare de 1,5 milioane de euro. „Avem prevăzute construirea a 70 de locuinţe sociale în zona Rădăuţi. Aceste locuinţe vor fi primite de familii paupere care oferă şi disponibilitatea de a face şi muncă voluntară pentru construirea lor”, a spus Florin Preda. Asistent managerul Radu Muntean a ţinut să precizeze că 2018 va fi anul atragerii fondurilor europene prin GAL Urban Rădăuţi structură care numără 26 de membri subliniind că strategia de dezvoltare a rezultat în urma muncii în echipă a tuturor celor implicați.

Municipiul Rădăuţi atrage fonduri europene prin intermediul GAL Urban, 3.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava