Concert pascal
MOPAN Suceava

Cea de a IV-a ediţie a concursului Music Star “Petru Rareş” va avea loc sâmbătă, 15 februarie 2014. de la ora 18.00, la Casa de Cultură din Suceava. Music Star “Petru Rareş” este un concurs de interpretare muzicală destinat elevilor de la Colegiul Naţional “Petru Rareş” din Suceava şi colaboratorilor acestora.

După ce trec de preselecţii, cei mai buni interpreţi şi cele mai bune grupuri trebuie să cînte în concurs, live, o piesă românească şi una din repertoriu internaţional, sau compoziţii proprii.

Lupta pentru premiile în valoare totală de 3000 de lei se dă pe trei secţiuni: secţiunea I pentru gimnaziu, secţiunea a II-a pentru liceu – muzică vocală şi secţiunea a III-a pentru liceu – muzică vocal-instrumentală.

Se mai oferă premiul de popularitate, premiul de compoziţie, premiul pentru cel mai bun instrumentist şi trofeul Music Star “Petru Rareş” pentru cea mai bună reprezentaţie din concurs.

Juriul, format din profesorii Mihaela Fodor, Isabela Ignătescu, Cristian Doboş şi Ovidiu Moroșan , își propune să promoveze adevăratele valori, încurajând elevii liceului să se implice în propria devenire artistică, să investească energie și entuziasm în modul acesta de exprimare, cu recunoaștere în premii în valoare totală de 3000 de lei. Iniţiatorul şi coordonatorul acţiunii este prof. de educaţie muzicală Cristian Doboş.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava