Concert pascal
MOPAN Suceava

Paștele se apropie cu pași reprezi, iar familiile se pregătesc intens de ziua cea mare. Mulți așteaptă cu sufletul la gura să petreacă momente prețioase în jurul mesei încărcate cu bunătăți alături de cei dragi. Masa de Paște reprezintă mai mult decât un simplu prânz sau cină, este un moment de reuniune și conexiune între membrii familiei. Doar că, uneori, nu avem timp să pregătim preparatele așa cum se cuvine și încercăm să apelăm la restaurante. Click! arată ce propune meniul de Paște la restaurantul lui chef Cătălin Scărlătescu și cât costă.

Din lista de preparate propuse de restaurantului lui chef Scărlătescu nu lipsesc pasca, sarmalele, friptura și ciorba de miel, drobul sau cozonacul. O porție de 27 de sarmale din selecția restaurantului condus de chef Cătălin Scărlătescu este evaluată la 137 de lei, iar o oală de 2,4 litri de ciorbă de miel este disponibilă la prețul de 117 lei. Pentru cei dornici să se bucure de o friptură de miel delicioasă, costul pentru un kilogram se apropie de 200 de lei, în timp ce stufatul este listat la 179 de lei, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/n-ai-timp-sa-gatesti-de-sarbatori-cat-costa-2354836.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava