Concert pascal
MOPAN Suceava

Marlon Brando a rămas în istorie prin prisma rolurilor pe care le-a avut în filme precum „Un tramvai numit dorință” și „Nașul”, dar și datorită vieții sale tumultoase. Nu a dus niciodată lipsă de admiratori și admiratoare, iar sfera sa amoroasă a fost dintotdeauna subiect de discuție, notează click.ro.

Brando, fiul unui vânzător și al unei actrițe, s-a născut pe 3 aprilie 1924 în Omaha, Nebraska. Se pare că a moștenit atitudinea rebelă de la mama sa. Tânărul Marlon Brando a fost expulzat din cadrul „Academiei Militare Shattuck‟ din Faribault, Minnesota, pentru insubordonare. Nu a stat mult pe gânduri, și-a făcut bagajele și a plecat New York, unde a început să studieze actoria. A obținut ușor notorietatea, însă rolul din Nașul i-a reîmprospătat imaginea și i-a adus un premiu Oscar.

Notorietatea și viața zbuciumată pe care a adus-o i-au șubrezit starea de sănătate.

Viața sexuală a lui Marlon Brando a fost una plină de experiențe și aventuri. „La fel ca numeroși alți bărbați, și eu am avut experiențe homosexuale și nu mi-e rușine de asta‟, a recunoscut Marlon preferințele lui pentru toate genurile, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/nasterea-si-decaderea-unui-star-marlon-brando-un-515600.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava