Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Baia Mare s-a desfășurat o nouă ediție a concursului de înot Cupa Flykick-Ferro. Competitia a reunit peste 400 de sportivi din România și Ucraina.

Din Suceava au participat 16 sportivi suceveni din care 14 legitimați la CSS-LPS: Este vorba despre Oana Sauciuc, Paula Boleacu, Andrian Andrei, Maria Moscaliuc, Teodor Socoliuc, Florin Chechirit, Rareș Popescu, Darius Lostun, George Chechirit, Patric Gaspar, Andrei Filipoaia, Yannis Amariei, Robert Irimescu Kruk, Fabian Trifan, Elisa Cazacu si Iris Gaveniuc. La competiție au luat startul și trei tineri din Dumbrăveni, Anisia Primac, Nicole Boingeanu și Denisa Andricioaei. Înotătorii suceveni au participat la Cupe Flykick – Ferro sub îndrumarea antrenorilor Cezar Moscaliuc si Cazacu Bogdan.

La finele concursului maramureșean de tradiție, sportivii suceveni au realizat un bilanț de 12 medalii de aur, 3 de argint si două de bronz :

Rezultate înregistrate de sportivii suceveni:

– Oana Sauciuc 17 ani – 4 de aur în probele de 50, 100, 200 spate și la 200 mixt și o medalie de argint la 50 bras

– Paula Boleacu 16 ani – 4 medalii de aur la 50 bras, 50 și 100 fluture, 200 liber și o medalie de bronz la 100 liber

– Andrei Andrian 15 ani – 3 medalii de aur la 200, 400 și 1500 liber, o medalie de argint la 200 fluture și o medalie de bronz la 50 liber

– Maria Moscaliuc 15.ani – o medalie de aur la 50 fluture și o medalie de argint la 50 liber.

”Sunt încântat de rezultatele obținute și cred că atât pentru copii, cât și pentru părinți, aceste realizări reprezintă un impuls pentru a merge mai departe. Și ceilalți sportivi care nu au urcat pe podiumul de premiere, unii la prima participare la o competiție de asemenea anvergură, și-au îmbunătățit performanțele personale.

Excelent s-au comportat și sportivele din Dumbrăveni care la începutul verii erau încă la cursurile de inițiere. Bazinul din Dumbrăveni este o baza sportiva didactică și are mai puțin de un an de funcționare, iar activitatea de performanță este și ea la început de drum. Sper ca sportivii noștri să se pregătească în continuare cu aceeași seriozitate pentru că sunt pe drumul cel bun” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava