Şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, a fost prezent astăzi la inaugurarea lucrărilor de modernizare de la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică din Costîna. Proiectul a presupus realizarea de lucrări de de construcţii, reparaţii, modernizări şi dotări la Pavilionul B al centrului. La evenimentul au mai fost prezenţi coordonatorul Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică din Costîna, Zenovia Cocîrlă, directorul executiv al DGASPC Suceava, Doina Cristina Cojocaru administratorul public al judeţului, Ionuţ Adomniţei, reprezentantul Consiliului Naţional al Dizabilităţii din România, Marius Uşurelu, precum şi primarul din Todireşti, Vasile Avram.
Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a ţinut să precizeze că după finalizarea acestui proiect la Costîna funcţionează un centru cu adevărat european. Cătălin Nechifor a spus că din momentul de faţă centrul beneficiază de condiţii de cazare la nivel ridicat, echipamente profesionale moderne. Cătălin Nechifor a precizat că proiectul a avut o valoare de circa 4 milioane de lei (40 de miliarde de lei vechi), fondurile fiind asigurate de Ministerul Muncii, prin Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, dar şi de Consiliul Judeţean Suceava.


„Viaţa ne aduce de multe ori în situaţia în care să avem nevoie şi de astfel de investiţii. Vreau să mulţumesc şi Ministerului Muncii, pentru că a fost o decizie curajoasă în urmă cu trei ani de zile, de atunci finanţăm şi am finalizat şi Centrul de la Zvoriştea şi am finalizat la sfârşitul anului 2012 şi lucrarea de la Gura Humorului, iată că acum a venit şi ziua Costînei”, a declarat Nechifor, care a avut cuvinte de apreciere şi faţă de personalul acestui centru, subliniind faptul că oamenii care lucrează aici sunt dedicaţi profesiei pe care o au, deşi lucrează în condiţii dificile. Preşedintele CJ Suceava a ţinut să mai adauge că DGASPC Suceava mai are în derulare proiecte asemănătoare cu cel de la centrul de la Costîna. În centrul de la Costâna sunt internaţi 174 de beneficiari, din care 173 sunt suceveni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava