• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Surse demne de încredere susţin că lista PSD Suceava pentru alegerile parlamentare va fi depusă miercuri, 26 octombrie, la Biroul Electoral Județean. 27 octombrie este ultima zi în care se pot face înscrieri în cursa electorală pentru alegerile din 11 decembrie. Mîine, Comitetul Executiv Naţional al PSD va aproba lista de la Suceava. La Senat, pe prima poziţie se află deputatul Ioan Stan, preşedintele partidului, iar la Camera Deputaţilor primul loc este ocupat de deputatul Eugen Bejinariu.

La Senat mai candidează directorul Colegiului Naţional de Informatică „Spiru Haret”, Virginel Iordache, iar la Camera Deputaţilor medicul Marcela Cobuz, fostul şef al administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, purtătorul de cuvînt al partidului, Alexandru Rădulescu, şi silvicultorul Emilian Havrici. PSD Suceava consideră cîştigătoare primele două locuri de la Senat şi primele cinci de la Camera Deputaţilor.

Nechifor declasat şi Sinescu ras de pe listele de cadidaţi ale PSD Suceava, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava