Concert pascal
MOPAN Suceava

Campionatul Național de Volei, la seniori, la nivelul primelor eșaloane valorice, fost primul care s-a încheiat, echipele din Galați, la masculin și din Blaj, la feminin, fiind declarate campioane. Dacă în ceea ce privește Divizia A1 lucrurile sunt clare, în ceea ce privește campionatul juniorilor, care luptă titlul la nivel național și a echipelor din Divizia A2 care se luptă pentru promovare, situația este absolut neclară.

La juniori I și la cadeți Suceava este reprezentată de formațiile de la LPS CSS Suceava și CSS ”Nicu Gane” Fălticeni, grupări calificate pentru o medalie la nivel național. Și la nivel de seniori, CSM Suceava este în ”cărți” pentru promovarea în Divizia A1.

La nivelul celor ”mari” nu se poate spune că Suceava vizează promovarea în primul eșalon valoric, dar CSM are un obiectiv de promovare a tinerei generații care nu a avut finalitate în acest sezon competițional. Să uităm că gruparea pregătită de Tudor Orășanu a avut un parcurs foarte bun în acest an și este alcătuită din jucători foarte tineri și promițători. Să nu uităm că din pepiniera suceveană de la LPS au ajuns în Divizia A1 Alexandru Rață și Ștefan Verciuc, la finele campionatului trecut.

”Deocamdată nu a apărut nicio știre legată de eșalonul secund sau cel al juniorilor. Noi am încercat să facem tot ce am putut pentru ca lucrurile să meargă cât mai bine, atât la juniori, cât și la seniori.

Se pare că cei mai mici nu vor avea nicio șansă la finele acestui sezon competițional, dar la nivel de seniori situția este în coadă de pește. Nu este vorba de o ambiție de promovare sau alte lucruri de top, ci de un final al unui sezon în care veteranii noștri au arătat că au valoare și tinerii promovați la nivel de seniori au demonstrat că pot.

Voleiul nu este un joc de contact sau unul care necesită condiții speciale, fără expectorări și alte dueluri, ci doar merită o finalitate demnă de munca depusă” a afirmat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava și a celei de juniori I de la LPS CSS, Tudor Orășanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava