• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Descoperita si lansata de casa de discuri „JHaps Records” in urma cu un an, artista si-a facut debutul cu piesa „I’ll take you ( O mama e )”, piesa ce s-a bucurat de succes la aceea vreme si a fost semnata cu „Universal Music” din Polonia si Bulgaria. Dupa o scurta perioada de timp a urmat si al doilea single „Esta Noche (Mas y MAs)”, single cu care „JHaps Records” a semnat contracte de licentiere in peste 20 de tari.

Piesa s-a bucurat de un real succes in Franta, motiv pentru care s-a lucrat la o versiune speciala intitulata „Ce soir” si o puteti asculta in cele ce urmeaza.

[ link video ] : http://youtu.be/guFeWaXwHUY

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava