Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Roșcovanul Ed Sheeran, în vârstă de 29 de ani, este cel mai sufletist, milos și empatic artist din Regatul Unit. Însă, recent, ceva la scos din ”calmul lui englezesc” și l-a făcut să pună mâna pe pușcă. Asta s-a întâmplat după ce a descoperit că zburau pene și fulgi prin cotețul lui de găini după ce o vulpe sau mai multe i-au atacat cloștile, potrivit click.ro.

Ed Sheeran anunțase încă de la finele anului 2019 că vrea să își ia o pauză pe o perioadă nedeterminată după ce timp de doi ani a fost plecat în turneu mondial. Așa că regimul de restricții impus de guvernul britanic din cauza epidemiei COVID-19 nu l-a deranjat foarte tare. El s-a retras încă de acum două luni împreună cu soția lui Cherry Seaborn, de 27 de ani, pe care o iubește încă din liceu, la moșia lor din Suffolk, Marea Britanie, evaluată la 4,5 milioane de dolari. Cât e ziulica de lungă, stă în grădina de zarzavaturi și le dă de mâncare găinilor din curte, scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/nici-carantina-nu-are-parte-de-liniste-ed-sheeran-fost-atacat-de-vulpi-acum-vrea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava