Concert pascal
MOPAN Suceava

Nick Cannon, soțul cântăreței Mariah Carey, se simte norocos că apucă să petreacă timp cu gemenii săi în vârstă de doi ani, Moroccan și Monroe, chiar dacă are un program foarte încărcat.

Gazda emisiunii ‘America’s Got Talent’ a declarat, potrivit contactmusic.com: ”Dacă stai și te gândești, sunt atâtea meserii care nu le permit părinților să stea acasă prea mult. Cel mai frumos lucru în a fi în această industrie a divertismentului e că, probabil, apuc să petrec mai mult timp cu familia mea decât marea majoritate a oamenilor, pentru că eu nu am un program fix de la 9 la 5. Suntem norocoși, pentru că putem să ne luăm copiii cu noi dacă vrem și avem control asupra timpului nostru.”

Chiar dacă se pare că gemenii au moștenit abilitățile vocale ale celebrei lor mame, Nick, 33, spune că nu își dorește ca ai lui copii să le urmeze pașii în această industrie.

”Copiii mei au talent. Este foarte frumos să-i văd cântând și bătând tobele. Este în ADN-ul lor. Dar singurul motiv pentru care spun că nu-mi doresc să-mi văd copiii în această industrie este că vreau să se simtă realizați, să simtă că au făcut ceva muncind. Când părinții tăi se află în industria divertismentului este cel mai ușor să urmezi pașii lor – este de-a gata. Mi-ar place mai mult să lupte pentru ceva, să-și dorească cu adevărat, ceva care să nu le fie chiar la îndemână, ceva, de exemplu, din sport sau educație.”, a mai spus Canon, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava