Concert pascal
MOPAN Suceava

Nicole Kidman s-a „pierdut” după prima întâlnire cu Keith Urban, care a plimbat-o cu motocicleta și a dus-o la picnic în pădure, notează contactmusic.com.

Faimoasa actriță l-a cunoscut pe intepretul de muzică country în 2005, la un eveniment, iar peste ceva timp, cântărețul a aranjat o primă întâlnire care a făcut-o pe Nicole să se îndrăgostească iremediabil. „M-am pierdut toată, să fim serioși.”, a spus Nicole Kidman, potrivit sursei citate.

Actrița în vârstă de 52 de ani – care are doi copii adulți din căsătoria cu Tom Cruise, dar și pe Sunday, în vârstă de 11 ani, și Faith, în vârstă de nouă ani, împreună cu Keith – adoră cât de relaxat și „moale” este partenerul ei de viață, care are tot 52 de ani.
„Este exact opusul unei persoane nevrotice.”, a spus, călduros, Nicole despre soțul ei.

Actrița a avut mereu numai cuvinte de laudă la adresa lui Keith Urban și viceversa,
Într-un interviu anterior, frumoasa vedetă mărturisea că „și-a găsit pacea” sufletească datorită familiei sale. „Nu sunt sigură ce înseamnă expresia să ai totul. Dacă mi-am găsit pacea interioară? Da. Dacă sunt recunoscătoare pentru dragostea din viața mea și pentru oamenii alături de care îmi petrec timpul? Cu siguranță. Dar am fost și în partea cealaltă, de neliniște – despre asta este viața.”, spunea Nicole, potrivit aceleiași surse.

Nicole Kidman a mai spus că prioritatea sa principală în viață este să își mențină mariajul puternic. „Mă simt iubită și simt să ofer același lucru, în același fel, pentru că, pentru mine, să mențin relația dintre noi puternică este cel mai important lucru.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava