Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe 28 aprilie s-a împlinit un an și de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Părinții se pregătesc pentru pomenirea cunoscutului designer, la o biserică din orașul natal. Mama lui Răzvan a răspuns reporterilor Click! cu voce stinsă la telefon: femeia încă nu își poate reveni de când fiul ei s-a prăpădit.

Pe data de  28 aprilie, seara târziu, aproape de ora 23.00, Razvan Ciobanu a murit la vârsta de 43 de ani, într-un cumplit accident de mașină, care a avut loc în județul Constanța. A fost aruncat prin parbriz iar, ulterior, greutatea mașinii l-a strivit. Din cauza leziunilor, acesta s-a stins din viață, iar trupul său a fost găsit pe câmp, următoarea zi, la 7 dimineața. Era a doua zi de Paște. Acum, mama cunoscutului designer se pregătește de pomenirea sa. Elena Ciobanu încă nu își poate reveni din șocul pierderii.

„Este o zi prea tristă ca să pot vorbi despre dispariția fiului meu. Nu mă simt bine. Vom face o mică pomenire la biserică, cu câteva persoane, și apoi vom împărți pachete”, a mărturisit mama lui Răzvan Ciobanu pentru Click!

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/un-fara-razvan-ciobanu-mama-designerului-nu-isi-revine-din-soc-este-o-zi-prea#slide_17

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava