Concert pascal
MOPAN Suceava

Nicole Scherzinger nu vrea să devină mamă prea curând, pentru că familia sa din Hawaii „aduce pe lume copii în fiecare zi”. Fosta membră a grupului Pussycat Dolls – care are o relaţie cu jucătorul de tenis Grigor Dimitrov – a spus, potrivit contactmusic.com, când a fost întrebată dacă îşi doreşte copii în viitorul apropiat sau nu: „Nu, pentru că am, cred, cea mai mare familie din Hawaii, care aduce copii pe lume în fiecare zi. Pentru mine, asta va veni la momentul potrivit.”

Cu toate acestea, vedeta în vârstă de 38 de ani, îşi doreşte să se căsătorească într-o bună zi. „Simt că Dumnezeu m-a adus pe acest pământ pentru a face ceva minunat şi pentru a împărţi cu alţii cadourile pe care mi le-a dat, fie că asta înseamnă muzică sau a ajuta pe cei din jur. Simt că trebuie să fiu înţeleaptă şi să-mi acord timp pentru noul meu proiect şi pentru muzica mea, pentru că trebuie să transmit ceva şi, de asemenea, trebuie să trec testul timpului. Dar abia aştept să mă căsătoresc şi să devin mamă, va fi grozav.”, a adăugat Nicole Scherzinger, potrivit sursei citate.

Cât despre relaţia cu Grigor, cântăreaţa nu a dat prea multe detalii. A spus doar că sunt foarte fericiţi. „Suntem împreună deja de ceva vreme. Trăim clipa. Sunt fericită.”, a spus Nicole, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava