Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepreședinte Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, i-a transmis deputatului PSD Gheorghe Șoldan că ar fi bărbătește să vorbească despre ce nu făcut partidul din care fac parte pentru județul Suceava, în loc să acuze fără motiv actuala conducere liberală a județului. “Din nou în scenă, același penibil actor pentru alegerile locale, Gheorghe Șoldan, care atunci când nu face poze cu proiecte care vin spre Suceava prin implicarea lui Gheorghe Flutur și a primăriilor din județ, se plimbă prin județ repetând spre un jenant monolog ,,nu s-a făcut nimic, nu s-a făcut nimic”, pe un ton care-i trădează evidența pe care tocmai o trăise cu propria privire, înainte de a se opri. Ar fi bărbăteșteste și desigur corect să vorbească despre ce a nu au făcut predecesorii lui politici.

Sunt convins că în lipsa acestei campanii, domnul Șoldan nici nu și-ar fi pus în gând să pășească prin toate locurile unde, doar în acest an și în  ultima perioadă, s-au modernizat drumuri județene. Și se va mai putea întâlni desigur și în zilele următoare cu lucrări acolo unde mai sunt tronsoane de modernizat pe drumurile județene.

La Baia, a văzut, cred, drumul modernizat de CJ Suceava în toamna anului trecut, care face legătura cu Municipiul Fălticeni, drum pe care s-a turnat covor asfaltic. La Vadu Moldovei, în Dumbravița, s-a turnat covor asfaltic, la Roșcani s-a turnat covor asfaltic în aceste zile, în Horodniceni, în Șaru Dornei, la Satu Mare, Grănicești, Forăști, Manolea, la Brodina se lucrează la modernizarea drumurilor. Se lucrează intens la Liteni-Moara, la Stroiești, la Todirești, la Ipotești, la Bosanci, la Udești, la Liteni, la Dolhasca. La Stulpicani și în multe alte locuri urmează, așa cum se face în fiecare an, unde este nevoie, să se execute lucrări de plombare”, a spus Niculai Barbă. El a adăugat că dacă lui Gheorghe Șoldan i-ar păsa cu adevărat de județ nu poate ignora cu atâta lejeritate că în Suceava s-a făcut și se face. “Nu puteți nici măcar dumneavoastră să nu vedeți eforturile făcute de administrația liberală, căci în județ a atras miliarde de euro în ultimii ani.

Dar bag de seamă că vorbele goale sunt politica pe care o faceți. Greșit! Cred că până și politica, oricine ar face-o, este cu și despre lucruri concrete. Ar trebui să nu vă ascundeți că sunteți la guvernare, ori a fi la guvernare nu este doar despre ședințe foto. Recent, ați găsit Cazinoul de la Vatra Dornei deschis și ați bifat și acolo cu pozatul. Nu prea aveți vreun merit, cred că știți. Este meritul Bisericii, cu sprijinul administrației județene”, a declarat vicepreședintele CJ Suceava. El a ținut să-i mai transmită lui Gheorghe Șoldan că  sucevenii sunt oameni care înțeleg repede adevărul, știu cine a făcut și ce a făcut fiecare. “Sucevenii vor taxa impostura, demagogia și șmecheria. Respingem cu fermitate vorbele goale, neadevărurile pe care le proliferatați prin județ din dorința de a obține voturi. Noi, administrația liberală, am făcut ce trebuie în acest județ și suntem hotărâți să facem în continuare. Dumneavoastră, cu pălăvrageala. Mereu atât, și doar atât!”, a încheiat Niculai Barbă.

Niculai Barbă îi răspunde lui Gheorghe Șoldan după ce acesta a acuzat că sute de kilometri de drumuri județene nu sunt modernizate: “Sucevenii vor taxa impostura, demagogia și șmecheria”, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava