Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidatul PSD pentru Primăria Rădăuţăi, Nistor Tătar, şi-a prezentat programul electoral şi principalele priorităţi pe care le va avea în calitate de primar al acestui municipiu. Nistor Tătar a subliniat că principala prioritate pentru el va fi infrastructura municipiului.
„Starea drumurilor şi, în special, a trotuarelor este deplorabilă. Reparaţiile sunt efectuate doar în proporţie de 15%, iar străzile sunt folosite în calitate de parcări, ceea ce reduce cu până la 30% capacitatea de trafic din municipiu. Trotuarele sunt ocupate în multe zone de maşini, ceea ce stânjeneşte într-o măsură importantă circulaţia pietonală şi creează condiţii pentru producerea de accidente. Peste 40% din străzi sunt nemodernizate, doar pietruite, fără trotuare şi fără rigole. De asemenea, lipsesc staţiile amenajate pentru transportul în comun”, a declarat Tătar.
EL a mai precizat că trebuie realizate investiţii şi în reţelele de apă potabilă, având în vedere că mai multe gospodării nu beneficiază de această utilitate, iar în două cartiere, Toloacă şi Habitat, nu au fost făcute astfel de investiţii.
„Obiectivul principal şi imediat va fi acela de a moderniza străzile pe care s-au executat lucrări în cadrul programului apă-canal prin turnarea de covoare asfaltice. Un alt proiect este modernizarea a 50% din străzile pietruite prin turnarea de covoare asfaltice. Prioritară va fi şi finalizarea centurii ocolitoare a municipiului Rădăuţi”, a precizat candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi. El a adăugat că o altă investiţie care trebuie realizată în Rădăuţi este construcţia unui bazin de înot, a unui patinoar, dar şi modernizarea stadionului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava