• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, senatorul Gheorghe Flutur, a anunţat joi că va face o nouă interpelare la Guvern de data asta către primul ministru Dacian Cioloş, în care va arăta situaţia „extrem de gravă” de la Suceava generată de nefinalizarea şoselei de centură. Flutur a făcut acest anunţ în cadrul unei conferinţe de presă susţinută în aer liber pe ruta ocolitoare la ieşirea din Şcheia spre Gura Humorului. El a subliniat că în ultimii ani a făcut peste 17 interpelări privind şoseaua de centură a Sucevei către toţi miniştrii transporturilor aducând critici vehemente autorităţilor judeţene şi naţionale că nu au fost în stare să finalizeze investiţia. Gheorghe Flutur a constatat că şoseaua de centură a Sucevei a devenit muzeu.

„Nu mă simt deloc confortabil. Îmi aduc aminte în 2008 a început construcţia acestei şosele de centură care trebuia să fie finalizată la sfârşitul lui 2012. Suntem în 2016 şi nu s-a mai făcut nimic în ultimii patru ani. Am ales să fac aici această conferinţă de presă ca să atenţionez autorităţile judeţene şi naţionale că judeţul Suceava şi în special municipiul Suceava sunt ocolite de orice investiţie. Şoseaua ocolitoare nu înseamnă ocolirea cu investiţii a Sucevei. Din păcate foarte multă lume se plânge că Suceava este un oraş prea aglomerat îţi ia o oră şi jumătate să-l traversezi pentru că tot traficul greu trebuie să treacă prin oraş”, a spus Flutur.

„Mi se pare că Suceava este un judeţ în concediu şi asta este foarte grav”

Gheorghe Flutur şi-a exprimat indignarea faţă de lipsa de reacţie a autorităţilor în acest caz autorităţi care în opinia sa erau obligate să finalizeze investiţia pentru ca Suceava să iasă din izolare. „Vreau să cer autorităţilor judeţene în primul rând dar şi celor naţionale să grăbească lucrările la centura Sucevei. Afară sunt 15 grade e cald se putea lucra toată luna februarie pentru că nu a fost zăpadă dar nu am văzut nici un utilaj. Nimeni nu face nimic, nu ţipă nimeni şi nu e în regulă. Traficul se descarcă la intrarea în Şcheia şi vedeţi că acum nu mai poţi intra în Şcheia dimineaţa şi seara. Toate TIR-urile care vin din Rădăuţi chiar dacă vin pe o parte din centură se blochează la intrarea în Şcheia. S-au terminat 6 kilometri de centură şi ar mai fi 15% de finalizat. Ceilalţi kilometri de centură stau să se deterioreze pentru că sunt aproape gata. Nu ştiu ce aşteptăm pentru că trebuie doar turnat un covor asfaltic”, a spus Flutur.

Liderul liberal consideră că autorităţile trebuiau să înceapă deja lucrările la centura Fălticeniului şi la cea de-a doua centură ocolitoare a Sucevei spre Ipoteşti cu ieşire pe DN 29 spre Botoşani însă constată că „judeţul Suceava este în concediu. „Îmi pare rău ce se întâmplă. Am fost preşedinte de Consiliu Judeţean şi la Suceava veneau miniştri, secretari de stat şi parcă altfel se mişcau lucrurile. Mi se pare că Suceava este un judeţ în concediu şi asta este foarte grav”, a conchis preşedintele PNL Suceava.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava