Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul de Rădăuți, Nistor Tătar, și-a depus candidatura din partea PSD pentru un nou mandat la conducerea acestui municipiu. Lansarea candidaturii s-a făcut în cadrul unei conferințe de presă, la care a fost prezentă și Mirela Adomnicăi, candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava. În cadrul conferinței, primarul de Rădăuți și-a prezentat proiectul de dezvoltare pentru acest municipiu în mandatul 2020 – 2024. El a subliniat faptul că acest proiect include proiecte și investiții importante în mai multe domenii de activitate, respectiv urbanism și amenajarea teritoriului, infrastructura urbană, precum și în domeniul turismului, patrimoniului și mediului, în implicarea tineretului în luarea deciziilor, siguranța cetățenilor, educație, cultură, sport, sănătate,  asistență socială și economie.

Nistor Tătar a făcut referire în primul rând la urbanism și amenajarea teritoriului, el subliniind faptul că în următorul mandat își propune să continue lucrările de modernizare și asfaltare a străzilor din municipiu pe o lungime de 25 de kilometri, asfaltarea de noi străzi și modernizarea trotuarelor. „În strategia noastră este inclusă și continuarea și modernizarea prin extindere a rețelelor de utilități. Și aici facem referire la apă, canal și gaze naturale”, a declarat Tătar, care a adăugat că doar după ce a preluat mandatul de primar au reînceput lucrările de extindere a rețelei de gaze naturale. El a mai spus că are în vedere și modernizarea și extinderea iluminatului public, definitivarea registrului spațiilor verzi sau modernizarea pieței agroalimentare și a târgului Obor.

Nistor Tătar a arătat că din banii primăriei urmează să fie realizate lucrări pentru extinderea rețelei de apă și canalizare pe trei străzi. „După cum știți la nivelul Asociației Județene de Apă și Canal ni s-au scos niște străzi, fără a fi întrebați, din etapa a doua de reabilitare și extindere a rețelelor de apă. Aceste străzi vor fi incluse în bugetul de anul viitor al primăriei pentru a face extinderi de apă și canal și apoi să le putem asfalta”, a explicat Nistor Tătar. El a mai adăugat că printre proiectele sale se mai numără înființarea a două linii de transport în comun, Calea Bucovinei – zona Hipodrom, 1 Mai – zona Obor, dar și realizarea proiectului de modernizare și reabilitare a esplanadei din zona centrală a municipiului.

De asemenea, primarul din Rădăuți a declarat că un proiect extrem de important este finalizarea lucrărilor la șoseaua de centură a municipiului. Nistor Tătar a precizat că această investiție ar urma să fie finalizată în luna octombrie, cel târziu în noiembrie 2020.

Lista PSD pentru Consiliul Local Rădăuți

Pe de altă parte, Nistor Tătar a ținut să prezinte și lista PSD pentru Consiliul Local Rădăuți. El a arătat că pe listă apar nume noi de consilieri locali, mulți tineri și specialiști din mai multe domenii de activitate. Pe primul loc pe lista pentru Consiliul Local se află Nistor Tătar, iar până la locul zece lista este completată, în ordine, de Adi-Gheorghiță Jecalo, Cristina Airinei, Ionel Mitrofan, Gheorghe Simota, Florin Preda, Teodor Iulian Vasiloschi, Florin Eugen Ungurean, Marcel Colibaba, Gheorghe Burciu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava