MOPAN Suceava

Noaptea de marți spre miercuri a fost una „de foc” pentru medicii Spitalului Clinic Județean de Urgență Suceava care au dus luptă contra cronometru pentru salvarea a doi pacienți cu AVC ischemic acut, unul transferat din Centrul Universitar Iași și al doilea din Bârlad.

Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului sucevean, dr. Dan Teodorovici, Spitalul Municipal din Bârlad a trimis un bărbat de 68 de ani. Apelul a fost făcut la ora 22:30, pacientul ajungând cu ambulanța la ora 2:00. De asemenea, Spitalul Clinic de Neurochirugie „Nicolae Oblu” din Iași a trimis către SCJU Suceava o pacientă de 50 de ani cu AVC ischemic acut. Solicitarea a fost făcuta la ora 2:30 si a ajuns la Suceava la ora 6:00. Ambele intervenții au fost efectuate cu succes, pacienții prezentând evoluție favorabilă.

Echipa multidisciplinara care a participat a fost formata din medici si asistenți UPU (dr. Buza Arcadie, dr. Tiron Roxana, as. Sarghie Teodora ), medic neurolog dr. Ana Burca, medici si asistenti radiologie interventionala ( dr. Lulciuc Catalin, dr. Creteanu Mihai, medic rezident Padurariu Diana si as. Serediuc Alexandru ) medic si asistent ATI ( dr. Danilevici Georgiana si as. Luntrasu Mihaela )

„Noapte de foc” pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava. Doi pacienți cu AVC transferați de la spitalele din Iași și Bârlad au fost tratați cu succes de medicii suceveni, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava