Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Johnny Depp a avut o nouă înfățișare în fața instanței, pentru a depune mărturie împotriva soției sale, în procesul deschis de acesta pentru defăimare. Noi detalii au apărut, potrivit click.ro.

Un nou scandal ține prima pagină a ziarelor internaționale după ce faimosul actor, Johnny Depp, a dat-o în judecată pe Amber Heard pentru defăimare. Potrivit presei din străinătate, procesul va dura 6 săptămâni.

Motivul pentru care Depp a început această acțiune a fost un articol de opinie pe care partenera sa l-a scris în 2018, în Washington Post și în care sugerează că ar fi fost abuzată fizic și sexual pe timpul căsătoriei. Actorul o acuză pe aceasta de calomnie. Recent, Johnny Depp a fost interogat de avocatul lui Amber Heard, iar întrebările au fost legate de înregistrările audio dintre el și fosta partenera, dar și despre abuzul de alcool. Actorul a uimit cu declarațiile sale.

„Domnule, dacă cineva a avut o problemă cu băutura mea, în orice moment al vieții mele, am fost eu”, a declarat Depp. „Singura persoană pe care am abuzat-o în viața mea sunt eu însumi”, a răspuns actorul, conform sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/noi-detalii-socante-au-iesit-la-iveala-in-procesul-589260.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava