MOPAN Suceava

Shania Twain a mărturisit că despărţirea de primul ei soţ, Robert Lange, în 2008, şi zvonurile potrivit cărora acesta ar fi avut o aventură cu buna ei prietenă Marie-Anne Thiebaud, au fost sursa de inspiraţie pentru câteva din noile sale melodii, potrivit contactmusic.com.

Explicând povestea din spatele cântecului ‘Who’s Gonna Be Your Girl?’, artista în vârstă de 51 de ani a spus: „Este despre cum e să te simţi neapreciat şi pe locul doi. Despre cum este să trăieşti alături de o persoană care are priorităţi diferite faţă de ale tale şi despre cum este să trăieşti ştiind că nu eşti cea mai importantă persoană din viaţa partenerului tău de viaţă.”

Cât despre piesa ‘Swinging With My Eyes Closed’, aceasta o descrie pe ‘luptătoarea’ Shania. „Luptătoarea din mine a scris această melodie. Mă gândeam la un boxer luptând, sau la un copil ieşind pentru prima dată în lume cu ochii şi pumnii strânşi.”, a spus cântăreaţa despre melodie, conform sursei citate.

De asemenea, Shania – care acum este fericită alături de soţul ei Frederic Thiebaud – a mai spus că prin crearea noilor melodii a reuşit să treacă peste trădare şi dureroasa despărţire. „Compunerea de cântece este un fel de terapie. Acest lucru m-a ajutat să trec peste probleme emoţionale. Te simţi ca în momentul în care termini de plâns. Când termini, termini şi treci mai departe.”, a mai spus Shania Twain pentru revista Rolling Stone.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava