Concert pascal
MOPAN Suceava

După ce Pique s-a afișat public cu noua iubită, un videoclip care ar fi postat de aceasta i-a făcut pe fanii Shakirei să ia foc, notează click.ro.

Pique și Shakira s-au despărțit după o relație de 12 ani, în urma căreia au rezultat doi băieți, Milan și Sasha. Motivul despărțirii a șocat pe toată lumea, deoarece fotbalistul a înșelat-o pe frumoasa cântăreață cu o angajată de la compania pe care o conduce.

Recent, Clara Chia, care este cu 12 ani mai mică decât fotbalistul, ar fi postat un videoclip în care dansează pe ultimul hit al Shakirei, ”Te felicito”, potrivit sursei citate.

Comentariile nu au întârziat să apară, iar urmăritorilor nu li se pare normal și consideră că este un atac la adresa Shakirei.

„Cât tupeu are să danseze pe cântecul Shakirei”, „Cât de jos poate să coboare această fată?” sau „Shakira este mai frumoasă decât tine”, sunt doar câteva dintre comentarii, potrivit Marca.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/noua-iubita-a-lui-pique-atac-la-adresa-shakirei-2200603.html

Noua iubită a lui Pique, atac la adresa Shakirei. Fanii sunt revoltați: „Cât tupeu are!”, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava