Concert pascal
MOPAN Suceava

Noul ambulatoriu al  Spitalului  de Boli Cronice din Siret din Siret va avea jacuzzi și saune pentru tratament. Acestea se vor regăsi în noua sală de hidroterapie dotată cu elevator pentru persoane cu dizabilități și care mai include un bazin cu apă sărată. Potrivit primarului Adrian Popoiu, în domeniul balneofizioterapiei noul ambulatoriu are săli de tratament cu băi galvanice, împachetări cu parafină şi nămol, combine terapeutice, laser, magnetoterapie, unde scurte, kinetoterapie, recuperare neuromotorie computerizată. În aceste zile se realizează ultimele finisaje ale investiției.

”Paralel cu finalizarea clădirii și pregătirea recepției, continuăm cu livrarea și montajul tuturor echipamentelor medicale. Suntem bucuroși că am reușit să aducem unul dintre cele mai performante echipamente necesare pentru spital: un computer tomograf (CT) performant care va crește cu siguranță atractivitatea spitalului nostru. Vor fi livrate 500 de echipamente medicale, dotări și piese de mobilier medical specific achiziționate”, a  precizat Popoiu.

Proiectul derulat de Primăria Siret este finanțat din fonduri europene nerambursabile, având o valoare de peste 2,5 milioane de euro.

Noul ambulatoriu al Spitalului de Boli Cronice din Siret va avea jacuzzi și saune pentru tratament (foto), 9.8 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.8/10 (4 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava