MOPAN Suceava

Primăria Oraşului Siret şi conducerea Spitalului de Boli Cronice Siret au obţinut o sponsorizare substanţială care va asigura confortul termic pentru cele 82 de paturi ale instituţiei medicale mai sus menţionate.
Compania Holzindustrie Schweighofer, cel mai mare angajator privat din Siret şi cel mai mare contribuabil privat la bugetul local, s-a arătat sensibilă faţă de această problemă concretă a oraşului, în general şi a spitalului, în special, oferind 70 de tone de peleţi – materialece vor asigura căldura în saloane şi în cabinetele medicale pentru întregul sezon rece.
Dincolo de îmbunătăţirea substanţială a calităţii vieţii pacienţilor şi a mediului delucru pentru cadrele medicale ,,această sponsorizare reprezintă un important ajutor financiar care ia de pe umerii spitalului o bună parte a cheltuielilor cu încălzirea, cheltuieli substanţiale mai ales în sezonul rece”, a declarat domnul Sorin Haraseniuc, managerul Spitalului de Boli Cronice Siret.
La rândul său, primarul din Siret, Adrian Popoiu, a precizat că această colaborarea dintre oraşul Siret şi Holzindustrie Schweighofer este deja una cu tradiţie, compania implicându-se de-a lungul anilor în diverse proiecte sociale, de educaţie şi sănătate. El a arătat că cele mai importante proiecte pe care Holzindustrie Schweighofer le-a sprijinit în Siret sunt: dotarea Spitalului de Psihiatrie Cronici Siret cu mobilier şi echipamente pentru bucătărie; renovarea Şcolii Gimnaziale Petru Muşat şi dotarea acesteia cu bănci; dotarea Spitalului de Boli Cronice Siret cu centrală pe peleţi şi renovarea băilor şi a vestiarelor; sprijinirea funcţionării Cantinei Sociale pentru asigurarea hranei; asigurarea încălzirii în sezonul rece a mai multor instituţii precum grădiniţă, şcoală, spitale, Centrul de Asistenţă Socială ş.a.m.d.
Primarul Adrian Popoiu a mai tinut sa menţioneze că „parteneriatul dintre Oraşul Siret şi compania Holzindustrie Schweighofer este unul exemplar demonstrând complementaritatea celor două tipuri de instituţii pentru a veni în sprijinul comunităţii şi identificarea de soluţii concrete pentru nevoile acestora. Sperăm că această colaborare să continue în acelaşi fel şi pe viitor şi, în acelaşi timp să fie un model pentru alţi agenţi economici care să aplice aceeaşi reţetă pentru a susţine o comunitate puternică şi sănătoasă”.

Încălzirea Spitalului de Boli Cronice Siret asigurată integral în sezonul rece de către o firmă privată, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
PNL - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava