• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Doina Elena Ganea este noul director medical al Spitalului Judeţean Suceava. Ea a preluat postul deţinut de Tiberiu Brădăţan şi va ocupa funcţia cu titlu interimar, pînă la organizarea unui concurs. Managerul spitalului, Vasile Rîmbu, a spus că Tiberiu Brădăţan şi-a dat demisia astăzi, invocînd motive personale şi îşi va relua activitatea de medic în Unitatea de Primire a Urgenţelor. Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean îi solicitase demisia doctorului Brădăţan pentru comunicare defectuoasă în cazul decesului a trei nou-născuţi. Tiberiu Brădăţan a candidat din partea PSD pentru Primăria Suceava, la alegerile locale din acest an, însă a pierdut. Spitalul se află în subordinea Consiliului Judeţean, la conducerea căruia este PNL. Pe de altă parte, medicul Mihai Ardeleanu a fost numit în funcţia de purtător de cuvînt al spitalului, în locul Doinei Elena Ganea.

Noul director medical al Spitalului Județean Suceava este dr. Doina Elena Ganea, 6.4 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.4/10 (5 votes cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava