Concert pascal
MOPAN Suceava

Începând cu 2019, în apropierea sărbătorilor, celebra melodie „All I Want for Christmas is You”, a faimoasei dive Mariah Carey (54 de ani), a ajuns în fruntea topurilor din Statele Unite ale Americii. Dar se pare că, anul acesta, melodia cântăreţei a fost detronată de un alt cântec de Crăciun, potrivit click.ro.

Mariah Carey nu mai ocupă primul loc în tendințe, în perioada sărbătorilor de iarnă. Se pare că melodia „Reginei Crăciunului” a fost detronată de un alt cântec. Începând cu 2019, în apropierea sărbătorilor, diva a ajuns în fruntea topurilor din Statele Unite ale Americii (SUA) cu „All I Want for Christmas is You”, dar anul acesta, i-a luat locul un alt cântec de Crăciun: „Rockin’ Around the Christmas Tree”, de Brenda Lee.

După cum relatează Billboard, este pentru prima dată, de la lansarea sa în 1958, când acest clasic ajunge în fruntea clasamentelor. Datorită acestei isprăvi, „Rockin’ Around the Christmas Tree” a stabilit o serie de recorduri, începând cu cel pentru cea mai lungă pauză dintre lansarea unei melodii şi clasarea acesteia pe primul loc, deținut până acum şi de „All I Want for Christmas Is You”.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/nu-mai-este-regina-craciunului-melodia-faimoasei-2322184.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava