Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultimele 24 de ore nu mai puţin de 76 de suceveni s-au vindecat de noul coronavirus. Conform situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2839 de persoane declarate vindecate. În cursul zilei de sâmbătă, în judeţ erau 2.763 de persoane vindecate de Covid-19.

Potrivit Prefecturii Suceava, în ultimele 24 de ore au fost internate in spital două  persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 6 persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical.

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 402 pacienți, dintre care 113 pacienți Covid-19, un număr de 18 pacienți fiind internați la Secția de Terapie Intensivă. La Spitalul municipal Rădăuți sunt internați un număr de 41 de pacienți Covid-19 și 15 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

De asemenea, astăzi, 7 iunie, în județul Suceava se mai aflau 5.898 de persoane în autoizolare la domiciliu și trei persoane în carantină instituționalizată 3 de persoane. Până în prezent 19.092 de persoane din județ au ieșit din autoizolare și 3.105 de persoane au ieșit din carantină instituționalizată.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

Pe de altă parte, Prefectura a mai transmis că în cursul zilei de 6 iunie 2020 politiștii au desfășurat activități în context Covid 19, fiind verificate cu privire la respectarea măsurilor si interdicțiilor impuse 5501 persoane și 7 societăți comerciale.

„Prefectura Suceava adresează tuturor sucevenilor mulțumiri pentru conduita responsabilă și întregul efort depus în această perioadă în care am luptat împreună contra COVID- 19 și vă urează ca Sărbătoarea Rusaliilor să vă aducă pace în case și în suflet, multă sănătate și toleranță, iubire și împliniri în mijlocul familiei și celor care vă sunt dragi”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Suceava.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava