Galerie foto8 poze în acest set

Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Iacobeni, au intervenit cu două autospeciale de stingere, două motopompe și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, situată pe un drum forestier, într-o margine a comunei Iacobeni.

La sosirea echipajelor, casa, construită din lemn, ardea generalizat, și exista pericolul de propagare a flăcărilor la fondul forestier, aflat în imediata vecinătate.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarului, în vârstă de 70 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior, acesta a refuzat transportul la spital.

Au ars casa de locuit pe o suprafață de aproximativ 70 mp, elemente de mobilier, obiecte de uz casnic și documente personale.

Flăcările au izbucnit din interiorul locuinței, cel mai probabil din cauza jarului sau scânteilor provenite din soba cu acumulare de căldură, supraîncălzită.

Incendiul a fost lichidat la ora 9:22, iar pompierii au salvat fondul forestier.

Casă în flăcări la Iacobeni

Casă în flăcări la Iacobeni

Gepostet von Suceava News Online am Samstag, 17. August 2019

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava