Concert pascal
MOPAN Suceava

Un şofer în vârstă de 22 de ani, beat, fără permis şi care conducea o maşină neînmatriculată a ajuns în arestul Poliţiei Suceava. În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00:00, Poliţia Suceava a a fost sesizată prin „112” cu privire la faptul că pe DN 2K, în centrul comunei Arbore, circulă un autoturism al cărui conducător auto pare sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii deplasați la fața locului au observat un autoturism care circula din sens opus fără a avea în funcțiune luminile de întâlnire și al cărui conducător auto, la vederea echipajului de poliție, a efectuat brusc virajul la stânga și intrat în parcarea unui magazin. Şoferul a fost identificat de polițiști ca fiind un localnic de 22 de ani. Având în vedere că emana halenă alcoolică, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar autoturismul nu figurează ca fiind înmatriculat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, tânărul de 22 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

„Deși măsurile ferme dispuse de polițiști au fost intens mediatizate tocmai în vederea responsabilizării și conștientizării consecințelor în plan juridic și personal generate de nesocotirea legislației rutiere, în continuare există șoferi care săvârșesc infracțiuni la regimul rutier și pun în pericol atât propria viață cât și integritatea celorlalți participanți la trafic”, se precizează într-un comunicat al Poliției Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava