Concert pascal
MOPAN Suceava

O enoriașă îi cere arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților IPS Calinic să aducă un alt preot într-o comună suceveană care să le facă față preoților penticostali foarte activi. „Avem doi preoți foarte buni la noi în centru, penticostali îs în cutu de sus, acolo poate să aduceți alt preot, să fie doi, poate îi atrage la ortodocși, ceea ce nu cred! Că facem noi ortodocșii niște lucruri (capetele luminate de la Patriarhie), că până și …… se minunează de noi, pare că suntem mai rătăciți decât protestanții! Ei sunt uniți, dar noi ne dezbinăm! Puteți trimite alt preot, dar nu paroh, părintele …… este un paroh foarte bun, pe care toată lumea îl îndrăgește! Nu știți ce este în …… că nu ați prea fost, știți doar ce vi s-a spus!”, a scris enoriașa.

”Stimată doamnă, vă asigur că, personal, cunosc foarte bine ce este în comuna la care vă referiți, respectiv în parohia ce face obiectul nemulțumirii dumneavoastră, chiar mai bine decât vă așteptați. Poate ar fi fost mai bine să vă fi solidarizat cu părintele paroh în lucrarea Bisericii, nicidecum în …În orice instituție, când managerul nu este pe măsura cerințelor, acesta este schimbat. Iar acolo unde sunt doi sau trei preoți, nu trebuie ca un preot să fie paroh pe viață. În plus, preoții sunt trimiși în parohii de episcop și slujesc cu binecuvântarea episcopului, nu a domnului X sau a doamnei Z și nici a primarului”, a răspuns IPS Calinic.

O enoriașă îi cere IPS Calinic să aducă un alt preot într-o comună suceveană care să le facă față preoților penticostali foarte activi, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava