Concert pascal
MOPAN Suceava

O tânără suceveancă îi cere arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților,  IPS Calinic,  să facă o slujbă pentru prietenul ei care să-l aducă pe calea cea bună. ” Doamne, ajută! Aș avea nevoie de o rugăciune, pentru o persoana care își bate joc de mine, mă minte, nu are cuvânt. Este vorba de o persoană pe care am considerat-o un prieten extrem de bun, m-am atașat foarte tare, dar m-a tot mințit și mă minte în continuare și m-a făcut să sufăr extrem de mult! Aș avea nevoie de o rugăciune pentru el, să-l înduplec prin intermediul unei rugăciuni, să-mi fie prieten adevărat, sau nu știu, o rugăciune împotriva celor care își bat joc de mine. Dumneavoastră ce îmi recomandați și pentru cât timp să citesc?”, a scris femeia.

IPS Calinic: ”Dacă prietenia aceasta bazată pe mitomanie nu v-a convins, reconsiderați-vă prieteniile”

”Sunt binevenite orice rugăciuni, numai că, din păcate, prieteniile țin de caracterul omului. Așadar, dacă prietenia aceasta bazată pe mitomanie nu v-a convins, reconsiderați-vă prieteniile”, a răspuns IPS Calinic.

O tânără suceveancă îi cere IPS Calinic să facă o slujbă pentru prietenul ei care să-l aducă pe calea cea bună. ”Aș avea nevoie să-l înduplec prin intermediul unei rugăciuni, să-mi fie prieten adevărat”, 4.2 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.2/10 (5 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava