Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată în prima zi de Crăciun de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa a fost agresată în noaptea de 25/26.12.2022, în jurul orei 02:00, de către concubinul ei.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că victima are o relație de concubinaj cu agresorul din cursul lunii septembrie 2021 și locuiesc împreună în Vatra Dornei.
În noaptea de 24/25.12.2022, cei doi concubini s-au deplasat la locuințele mai multor prieteni, unde au consumat băuturi alcoolice, până în jurul orei 02:00, după care s-au deplasat spre locul de domiciliu.

În timp ce se deplasau pe Calea Transilvaniei din Vatra Dornei, între cei doi a avut loc o discuție în contradictoriu pe fondul unor neînțelegeri, în urma căreia bărbatul a lovit-o pe victimă.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „Violența în familie”, faptă prev. și ped. de art. 199, alin. (2) din Codul Penal raportat la art. 193 alin. (1) din Codul penal, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii din cadrul Biroului de Ordine Publică.

Având în vedere aspectele sesizate, lucrătorii de poliție au completat formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care în temeiul art. 221 din Legea 217/2003 s-a emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

Față de bărbat s-a dispus de către lucrătorii din cadrul Biroului de Ordine Publică, reținerea pe o perioadă de 24 de ore, agresorul fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

O mamă a cerut ajutorul Poliției din Vatra Dornei pentru a-și salva fiica din pumnii concubinului, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava