Concert pascal
MOPAN Suceava

Vestea că Theo Rose ar fi însărcinată și va avea un copil cu iubitul ei, regizorul Anghel Damian, a luat pe toată lumea prin surprindere. Recent, Horia Brenciu a confirmat știrea pe contul personal de social-media și i-a transmis viitoarei mămici un mesaj emoționant, potrivit click.ro.

Informații apărute recent în presă susțin că Theo Rose, 24 de ani, ar urma să devină mămică, fiind însărcinată cu copilul partenerului ei, Anghel Damian. Iată că vestea a fost confirmată mai apoi și de artistul Horia Brenciu, care a împărtășit pe rețelele de socializare un mesaj emoționant pentru viitorii părinți, Theo Rose și Anghel Damian.

După doar patru luni de relație, cântăreața și regizorul serialului Clanul vor deveni practic o familie, întrucât Theo ar fi deja însărcinată în prima lună. Nimeni nu se aștepta ca poveste de dragoste dintre cei doi să evolueze atât de repede, dar potrivit apropiaților artistei, aceasta consideră că Anghel Damian este sufletul ei pereche și îl iubește extraordinar de mult, notează sursa citată.

«Theo Rose, “Dacă ai ști” cât mă bucur că vei deveni mămică și că vom avea un nepoțel.  Felicitari ție și salutări cordiale tatălui! Mă gândesc la nume, daaa?», a scris Horia Brenciu pe contul său de Facebook.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/o-sa-i-fie-nas-horia-brenciu-mesaj-plin-de-2220166.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava