Concert pascal
MOPAN Suceava

Una dintre cele mai simpatice foste concurente de la „Bravo, ai stil”, solista Theo Rose, pe numele ei adevărat Teodora Maria Diaconu, face muzică din plăcere și este pe val. Iar de ceva timp se iubește cu Alex, nepotul celebrului Nea Marin, cu care se înțelege de minune, notează click.ro.

„Alex e nepotul lui Nea Marin, mama lui e sora lui Marin Barbu. Dar nu te gândi că am avut vreun beneficiu. Locuim împreună și suntem de 4 ani și ceva împreună. Pe lângă faptul că e în trupa de dans a lui Nea Marin, și e și coregraf, Alex lucrează în vânzări, în agricultură. Să știi că nu prea mă gândesc la căsătorie. Ba a început să mă cam sperie, pentru că mi-am dat seama cât de puțin contează evenimentul ăla în sine. De fapt, cel mai mult contează să fim fericiți. Dacă suntem fericiți, poate să fie fiecare zi din viața noastră un eveniment. Eu sunt fericită cu ceea ce fac. Dar la asta trebuie să lucrăm, la fericire, înainte de a ne programa evenimente. Pentru mine urmează o colaborare cu Electrecord, la o piesă de-a lui Gică Petrescu”, a spus Theo, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/theo-rose-despre-povestea-de-iubire-cu-nepotul-lui-nea-marin-casatoria-inceput-sa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava