MOPAN Suceava

Un preot de la o parohie suceveană a fost reclamat de un enoriaș că primește în Sfântul Altar bărbați și femei deși nu are voie. „Sărut-mâna, Înaltpreasfințite Părinte Arhiepiscop. Mă numesc ……. și sunt din …….. Zilele trecute am fost la slujbă la Parohia ……, unde slujește părintele ……. După Sfânta Liturghie, am văzut un aspect care nu prea pare ortodox: persoanele rămase au fost primite pentru sfătuire în Sfântul Altar, bărbați sau femei. Din câte știu, nu oricine poate intra în Sfântul Altar, ci doar anumite persoane. Aștept răspunsul dumneavoastră, cerându-mi iertare pentru deranj.”, i-a scris enoriașul arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic.

”În Sfântul Altar femeile intră doar în ziua sfințirii bisericii. Doar la mănăstirile de călugărițe monahiile au voie să intre. Potrivit Hotărârilor Sfântului Sinod, spovedania se face în una din absidele bisericii, nu în Sfântul Altar și nu în spații închise”, a răspuns ierarhul.

Preot de la o parohie suceveană reclamat că primește după slujbă în Sfântul Altar femei și bărbați deși nu are voie, 8.1 out of 10 based on 47 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.1/10 (47 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava